Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΜΜΑΧΙΑ εργαζομένων ΕΥΔΑΠ. Ευχαριστήρια Ανακοίνωση για τις εκλογές στον Προμηθευτικό & Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Προσωπικού ΕΥΔΑΠ





Αθήνα, 03.10.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

Χαιρετίζουμε  και ευχαριστούμε, όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό και ιδιαίτερα όσους μας τίμησαν με τη ψήφο τους και εμπιστεύτηκαν τις προγραμματικές μας θέσεις.

Η ΣΥΜMΑΧΙΑ, είναι η παράταξη που δημιουργήθηκε για να εκπροσωπήσει το χώρο της κεντροαριστεράς, του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της ευρύτερης Αριστεράς οριοθετώντας σαν βασική της  επιδίωξη την προάσπιση των συμφερόντων του κόσμου της μισθωτής εργασίας.

 Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ στις τελευταίες εκλογές επέλεξε συνειδητά να διεκδικήσει την ψήφο των  εργαζομένων ως η μοναδική Προοδευτική παράταξη στον εργασιακό μας χώρο απέχοντας από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μένοντας προσηλωμένη στην Ιδρυτική της Διακήρυξη.

Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που διενεργήθηκαν από ξεπερασμένους συνδικαλιστικούς σχηματισμούς και έγιναν στη βάση της διατήρησης των  προνομίων τους, δίχως κανένα κοινό ιδεολογικό πλαίσιο. Πρακτικές του χθες, που καταδικάστηκαν από τους εργαζόμενους στην ΕΥΔΑΠ καθώς δεν απαντούν στα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες τους.

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι με τη στήριξή τους και στις εκλογές για τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό εδραίωσαν τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ως τη νέα μεγάλη Προοδευτική παράταξη στην ΕΥΔΑΠ. Εμείς με όλους εσάς προχωράμε μπροστά πιστοί στις αρχές μας και αντιλαμβανόμενοι για άλλη μια φορά το ποσοστό ευθύνης που μας έδωσαν οι εργαζόμενοι, ανοίγουμε τους ορίζοντές μας και  ενώνουμε τις δυνάμεις μας με κάθε εργαζόμενο.


Για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή